Pluk, pak og send

Som en naturlig del af vores All In lagerhotel løsninger tager vi os også gerne af dine ordrer. Vi sørger for at plukke, pakke og forsende dine ordre. Du kan også få fordel af at benytte vores fragt og distributionsaftaler.

Pluk, pak og send funktionen er en integreret del af vores All-In Lagerhotel koncept, men kan også anvendes som en del af en Standard Lagerhotel aftale. Uanset om du har en WEB-Shop aftale med os eller benytter din egen WEB-Shop modtager vi ordrerne direkte fra WEB-Shoppen. Vi finder varerne, pakker dem og sender dem til kunden. Du slipper altså for alt “bøvlet” og kan fokusere dine resurser på din forretning.

Selvom Pluk, pak og send funktionen er en standardiseret del af både All-In og standard Lagerhotel aftaler kan den tilpasses så den passer lige netop til din virksomhed og de behov som din forretning har eller efterspørger.

All In Lagerhotelaftale – Pluk, pak og send
  WEB-Shop
  Uden Mini Basis Plus
Services / Ydelser Pris pr. enhed
Pluk pr. forbruger enheder f.eks. CD, bog eller T-shirt 15,00 15,00 10,00 10,00
Ordre håndtering 20,00 Uden beregning Uden beregning Uden beregning
Pluk fra palle i forsendelsesenheder 45,00 45,00 45,00 45,00
Hel- og halvpalle afsendelses 50,00 50,00 50,00 50,00
Ovenstående priser er vejledende. Afhængig af dine produkters karakter kan der være afvigelser fra ovenstående priser. Ved indgåelse af lagerhotelaftaler eller andre former for aftaler omkring pluk, pak og send vil dine priser fremgå. Og skulle der herudover være behov for prisfastsættelse vil dette blive aftalt fra gang til gang. Vil du vide hvad der gælder for netop dine produkter så giv os endelig et ring eller udfyld komtaktformularen.
 
Der tages forbehold for trykfejl.

Ring og hør mere

+45 2077 4568

Skriv til os

Kontaktformular

Bestil Lagerhotel

Gå WEB-Shop