Om- og Sampakninger

Behov for hjælp til ompakning eller sampakninger af dine produkter? Så giver vi gerne et tilbud. Det kan være enkeltstående opgaver eller kontinuerlige pakkeopgaver.

Med ompakning menes der at et produkt skal pakkes om fra en pakke type eller størrelse til en anden f.eks. i display eller der skal udskiftes el eller flere elementer i et produkt.

Med sampakning menes der, at vi to eller flere produkter pakkes samme til et nyt produkt. Det kan både være forbruger og forhandler enheder der sampakkes.

 
Andre pakkeopgaver
Har du behov for at få hjælp til andre typer af pakkeopgaver hjælpe vi dig gerne med at finde en løsning evt. i samarbejde med en underleverandør. Det er bare at kontakte os enten på e-mail, telefon, eller benyt kontaktformularen – beskriv opgaven for os så giver vi dig et tilbud.

Hvad koster det?
Prisfastsættelse af denne type opgaver er sværre at standardiserer da det meget afhænger af karakteren af opgaven, antallet af enheder der skal håndteres samt et ikke væsentligt aspekt nemlig at denne type opgaver tit og ofte haster. Lad os give dig et bud – vi er sikre på, at vi kan komme med er attraktivt tilbud.

Ring og hør mere

+45 2077 4568

Skriv til os

Kontaktformular

Bestil Lagerhotel

Gå WEB-Shop